Arve-saateleht. Kauba arvele võtmine ja maha kandmine vastavalt tootmisprotsessile.

 
 
 

Arve-saateleht. Kauba arvele võtmine ja maha kandmine vastavalt tootmisprotsessile.

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise eriala riiklik õppekava

Moodulid:  

  • Töökorraldus suurköögis
  • Töökorraldus restoraniköögis

Teema: Varustamise korralduse ja laomajanduse põhimõtted toitlustusettevõttes.

Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk: Õppija oskab lugeda ja vormistada arve-saatelehete. Õppija oskab kauba vastavalt arve-saatelehele arvele võtta ja oskab arvutada arve- saatelehelt ühiku (1 kilogrammi või liitri) hinda kaluklatsioonikaardile. Õppija teab kauba ladustamise põhimõtteid ja oskab kaupa ladustada.  Veebilehel loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut veebilehel jälle meelde tuletada.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.

Küllike Varik

Tallinna Teeninduskooli koka kutseõpetaja

 

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.

 

 

 
 

 

Arve-saateleht
 

Home