Juustu kasutamine toiduvalmistamisel

 

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis
Teema: Juustu kasutamine toiduvalmistamisel.
Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk:

1.Õppija teab juustude liigitust.
2.Õppija oskab valida juustutoidu jaoks sobiva juustu.
3.Õppija teab klassikaliste juustutoitude fondüü ja raclett valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida


Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.


Lehekülje koostaja: Kristi Tiido

 



Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.