Kissellid, magusad supid ja kompotid

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis
Teema: Kissellid, magusad supid ja kompotid
Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk:

  1. Õppija teab ja tunneb kissellide, magusate suppide ja kompottide jagunemist ja nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
  2. Õppija tunneb erinevaid kisselle ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida
  3. Õppija tunneb  erinevaid magusaid suppe ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida
  4. Õppija tunneb erinevaid kompotte ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja oskab neid serveerida

Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.


Lehekülje koostaja: Küllike Varik  

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.