Kreemid

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis
Teema: Kreemid
Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk:

  1. Õppija teab kreemide jagunemist ja nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
  2. Õppija tunneb segatud kreemie ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi 
  3. Õppija tunneb kuumutatud kreeme ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
  4. Õppija tunneb tärklisepõhiseid kreeme ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi

Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.


Lehekülje koostaja: Küllike Varik 

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License