Külmutatud magusroad

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Toiduvalmistamine restoraniköögis
Teema: Külmutatud magusroad
Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk:

  1. Õppija teab külmutatud magusroogade jagunemist ja nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
  2. Õppija tunneb ja teab jäätise valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi.
  3. Õppija tunneb ja teab parfee valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi.
  4. Õppija tunneb ja teab sorbet valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi.
  5. Õppija tunneb ja teab granita valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi.

Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.


Lehekülje koostaja: Küllike Varik

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.