Probleemsete toiduainete kalkuleerimine.

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava

Moodul:  Töökorraldus suurköögis ja töökorraldus restoraniköögis

Teema: Probleemsete toiduainete kalkuleerimine

Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk: Õppija oskab  koostada suurköögis või ka restoraniköögis kasutatavaid tehnoloogilisi ja kalkulatsioonikaarte. Veebilehel loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut veebilehel jälle meelde tuletada.

Õpiobjektis on ära selgitatud probleemsete toiduainete kalkuleerimise võimalused ja enamlevinimad vead nende toiduainete kalkuleerimisel:

Õppija oskab koostada tehnoloogilist kaarti ja kalkuleerida hinda probleemsete toiduainetele.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.

Lehekülje koostaja: Küllike Varik
Koka kutseõpetaja
Tallinna Teeninduskoolis

 


 

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.