Vahud

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava
Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis
Teema: Vahud
Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk:

  1. Õppija teab vahtude jagunemist ja nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
  2. Õppija tunneb erinevaid magustoidu keedetud vahte ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
  3. Õppija tunneb erinevaid magustoidu toorvahtusid ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
  4. Õppija tunneb erinevaid piima vahustamise meetodeid.
  5. Õppija teab sifooni kasutamise võimalusi toitude valmistamisel ja serveerimisel

Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.

Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.


Lehekülje koostaja: Küllike Varik

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.