Portsjonroad väikeloomalihast

Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava

Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis

Teema: Portsjonroad väikeloomalihadest

Õpiobjekti maht: 0,1 õn

Õppe eesmärk:

  1. Õppija teab liha toitainelist väärtust ja tunneb lihade eeltöötlusvõtteid.
  2. Õppija tunneb väikeloomade rümpade jaotust ja kasutab õigeid väikeloomade rümba jaotustükke portsjoniliste hautatud ja praetud toodete valmistamiseks.
  3. Õppija teab ja tunneb portsjonilisi tooteid väikeloomalihadest.
  4. Õppija tead ja tunneb väikeloomalihade jaotustükkide eeltöötlus- ja kuumtöötlusvõtteid.
  5. Õppija oskab valida õigeid lisandeid ja kastmeid väikeloomalihadest portsjonilistele hautatud ja praetud roogadele.
  6. Õppija on pädev iseseisvalt ära tundma erinevaid portsjonroogi väikeloomalihadest.

Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.

 Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.

Lehekülje koostajad: Küllike Varik ja Dina Aarma
Koka kutseõpetajad Tallinna Teeninduskoolis


Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.