Portsjonroad väikeloomalihast > Lisandid  > Lisandid hautatud väikeloomalihade juurde

 
 
 

Lisandid hautatud väikeloomalihade juurde

Hautamisleemest valmistatakse kaste, lisades sellele rasvas kuumutatud jahu (ROUX) või jahuvõid ja keetes seejärel 5 minutit. Kastet võib paksendada ka erinevate kastmepaksendajatega, maisi- või kartulitärklisega jne. Kastmele võib lisada ka rõõska või ka hapukoort.

Hautatud liharoogade lisanditeks sobib serveerida:

  • keedetud, praetud, ahjus küpsetatud kartuleid
  • keedetud, hautatud, praetud köögivilju
  • kartuli- ja köögiviljapüreesid ja putrusid
  • sõmerat riisi
  • keedetud pastatooteid
  • marineeritud salateid
  • muid köögiviljalisandeid
  • hautamisleemest valmistatud kastmeid (ERALDI KASTET EI VALMISTATA)
 

 
 

 

Portsjonroad väikeloomalihast
 

Home