Väikesetükilised liharoad > Väikesetükilised praetud ja grillitud liharoad

 
 
 

Väikesetükilised praetud ja grillitud liharoad

Ühele portsjonile arvestatakse kesmiselt olenevalt ettevõtte tüübist 100–200 g praetud või ka grillitud liha.

TEHNOLOOGIA:

  • Väikesetükilised liharoad praetakse pliidil väheses rasvas või grillitakse.
  • Väheses rasvas praadimiseks pannakse pooltooted kuuma rasva sisse ja praetakse mõlemalt poolt helepruuniks.
  • Maitseained raputatakse praetud poolele ja grillitud tooted maitsestatakse peale grillimist;
  • Maitsestamiseks kasutatakse soola, pipraid, paprikapulbrit, maitsesooli, tööstuslikke maitsesegusid;
  • Väikesetükilisi tooteid praetakse ja grillitakse 10–20 minutit;
  • Väikesetükilised praetud ja grillitud liharoad serveeritakse vahetult peale valmistamist.


Väikesetükiliste praetud liharoogade lisandiks võivad olla:

  • keedetud ja praetud kartulid
  • keedetud, hautatud, praetud köögiviljad
  • kartuli- ja köögiviljapüreed
  • praetud seened
  • sõmer riis
  • pruunil põhikastmel valmistatud kastmed

Šašlõki juurde sovivad väga hästi

  • marineeritud salatid ja toorsalatid
  • külmad teravad kastmed, mis serveeritakse eraldi nõus juurde.

Alammenüü

 

 
 

 

Pealkiri
 

Home