Külmutatud magusroad > Külmutatud magusroogade jagunemine.

 
 
 

Külmutatud magusroogade jagunemine.

Külmutatud magusroogade hulka kuuluvad:

  • jäätised,
  • parfeed,
  • sorbet’d,
  • granita’d jne 

Põhitoorainetena kasutatakse nende magustoitude valmistamisel:

  • piima ja rõõska koort,
  • puuvilja- ja marjamahlasid ning –püreesid,
  • munakollast ja/või ka munavalget.

Maitsestatakse neid kõiki väga erinevalt.
Külmutatud magustoitude valmistamiseks sobivad toitlustusettevõttes kõige paremini jäätisemasinad või  PacoJet`id, kus magusroa  segu samaaegselt nii külmutatakse kui segatakse. PacoJeti tööga on võimalik tutvuda õpiobjektis: PacoJet (jäätise- ja sorbeemasin)


 

 

 
 

 

 

Home