Väikesetükilised liharoad > Väikesetükilised pooltooted > Veiselihast

 
 
 

Veiselihast

Veiselihast tuntumad pooltooted on:

KANGID EHK RIBAD 

Joonis 1 Liharibad ehk -kangid  Allikas:  Chicago Meat Authority http://www.chicagomeat.com/product details.asp?

  • Böfstrooganov tükelduskuju on ribad ehk kangid suurusega 0,5 x 2 x 5-7cm. Valmistatakse veise väilsfileest aga ka sisefilee nendest osadest, millest ei saa enam portsjonilisi tooteid valmistada. Kui kasutatakse välis- ja sisefileed, siis on ta praetud toode Kasutada võib ka veise seljatükki ja turjaliha, mis vajavad hautamist, siis liigitatakse ta hautatud toote alla. 
  • Asuu tükelduskuju on ribad ehk kangid suurusega 2 x 2 x 4cm
    Valmistatakse veise tagaosast (ristluu-, välistükk)

KUUBIKUD

Joonis 2 Lihakuubikud. Allikas: TransCity http://shop.transcity-sg.com/Meat/Beef

  • Guljašš tükelduskuju on kuubikud serva pikkusega 2 x 2 x 2cm. Valmistatakse veise tagaosast (ristluu-, välistükk)  
  • Lihavardad tükelduskuju on kuubikud Valmistatakse veise välisfileest ja  sisefileest, aga ka  tagaosast (sisetükk).
 

 
 

 

Pealkiri
 

Home