Vahud
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: Toiduvalmistamine suurköögis ja restoraniköögis Teema: Vahud Õpiobjekti maht: 0,1 õn
Õppe eesmärk:
- Õppija teab vahtude jagunemist ja nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
- Õppija tunneb erinevaid magustoidu keedetud vahte ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
- Õppija tunneb erinevaid magustoidu toorvahtusid ja teab nende valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi
- Õppija tunneb erinevaid piima vahustamise meetodeid.
- Õppija teab sifooni kasutamise võimalusi toitude valmistamisel ja serveerimisel
Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada.
Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
![](kyllike2.jpg)
Lehekülje koostaja: Küllike Varik
![Creative Commons License](88x31.png)
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|