Külmutatud magusroad
Õppekava: Majutamise ja toitlustamise erialade riiklik õppekava Moodul: Toiduvalmistamine restoraniköögis Teema: Külmutatud magusroad Õpiobjekti maht: 0,1 õn Õppe eesmärk: - Õppija teab külmutatud magusroogade jagunemist ja nende valmistamiseks kasutatavaid tooraineid
- Õppija tunneb ja teab jäätise valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi.
- Õppija tunneb ja teab parfee valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi.
- Õppija tunneb ja teab sorbet valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi.
- Õppija tunneb ja teab granita valmistamise tehnoloogiaid ja serveerimise võimalusi.
Veebilehena loodud õpiobjekt annab võimaluse vastav teema iseseisvalt omandada ja õpitut jälle meelde tuletada. Veebileht on loodud vabavaralise programmiga CMSimple.
![](kyllike2.jpg)
Lehekülje koostaja: Küllike Varik ![Creative Commons License](88x31.png)
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
|