Teko õpperestorani menüü 06.01-24.01.2025
õpperestoranESMASPÄEVITI SULETUD TEISIPÄEV õpetaja Eero-Olavi Kippa ja kokagrupp KK22-PV1 soovitavad vinnutatud veise marmorliha, marineeritud mustjuure-maapirnisalat ja ürdimajonees 3,50 praetud kohafilee, koha-hiidkreveti raviool, maapirni kreem ja homaari beurre blanc 6,00 astelpaju- bavaroa, astelpajugeel krõbe küpsis ja...
Kohvikute päev 2025
aatriumTule Teko kohvikute päevale! Väikeettevõtluse mooduli raames korraldatakse Teko aatriumis, 15. jaanuaril kohvikute päev , kus kondiitri ja pagar-kondiitri eriala õpilased pakuvad oma tooteid kõigile müügiks nende enda loodud kohvikutes. Kohvikutes saab tasuda sularahas....