Events

All Day

Teko õpperestorani menüü 06.01-24.01.2025

õpperestoran

ESMASPÄEVITI SULETUD  TEISIPÄEV õpetaja Eero-Olavi Kippa ja kokagrupp KK22-PV1 soovitavad  vinnutatud veise marmorliha, marineeritud mustjuure-maapirnisalat ja ürdimajonees     3,50 praetud kohafilee, koha-hiidkreveti raviool, maapirni kreem ja homaari beurre blanc     6,00 astelpaju- bavaroa, astelpajugeel krõbe küpsis ja...

Ongoing

Kohvikute päev 2025

aatrium

Tule Teko kohvikute päevale! Väikeettevõtluse mooduli raames korraldatakse Teko aatriumis, 15. jaanuaril kohvikute päev , kus kondiitri ja pagar-kondiitri eriala õpilased pakuvad oma tooteid kõigile müügiks nende enda loodud kohvikutes. Kohvikutes saab tasuda sularahas....