Teko õpperestorani menüü 5.01-23.01.2026

ESMASPÄEVITI SULETUD ​

​TEISIPÄEV õpetaja Kristi Tiido ja kokagrupp KK23-PE2 soovitavad 

Prantsuse sibulasupp käsitöösaiaga 4,00

praetud koha, kartuli-pavé, hernekreem, fenkoli-sellerisalat, vadakukaste 8,00

Tarte Tartin, kohupiimajäätis 4,00

KOLMAPÄEV Aroma bistroo peakokk Silver Saa ​ja kokagrupp KK23-PE2 soovitavad 

viie vürtsi pardi carpaccio, endiiv, marineeritud shimejj, ponzu  4,00

lõhe filee, kollane peet, buerre blanc, mädarõigas  8,00

valge šokolaadi mousse, astelpaju, yuzu  4,00

NELJAPÄEV õpetaja Riina Laht ja kokagrupp KK23-PE1 soovitavad 

kitsejuustu- peedisalat 4,00

röstitud pardifilee, punase veini kaste, apelsinikuskuss, kõrvits 8,00

minidessertide assortii (šokolaadi-bavaroise, vaarika-mousse, vaarikasorbett) 4,00

REEDETI GoodFood koolitusfirma omanik ja GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu ja kokagrupp KK23-PE1 soovitavad 

veiseröst tuunikalavahu ja friteeritud kappariga, pärlsibul, sinepivinegrett 4,00

talle sadul, hernekreem, mulgipudru-trühvel mustas leivas, punaveini-mündikaste, marineeritud tikrid 8,00

mannavaht õunakoogi ja jogurti-mündisorbeega 4,00

 

PAKKUMINE!

Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert) on hinnaks 14,00 €

Tallinna Teeninduskooli õpperestoran on avatud ajavahemikul

05.01-23.01.2026 teisipäevast reedeni kell 11.30 – 13.30 aadressil Majaka 2, Tallinn.

Laudade broneerimine T-R kell 11.30-13.30 telefonil 6053111 või kirjutage restoran@teeninduskool.ee

Broneeringu kohta tuleb kinnitus e-mailile.

Meeldivaid maitseelamusi!