Teko õpperestorani menüü 5.01-23.01.2026
ESMASPÄEVITI SULETUD
TEISIPÄEV õpetaja Kristi Tiido ja kokagrupp KK23-PE2 soovitavad
Prantsuse sibulasupp käsitöösaiaga 4,00
praetud koha, kartuli-pavé, hernekreem, fenkoli-sellerisalat, vadakukaste 8,00
Tarte Tartin, kohupiimajäätis 4,00
KOLMAPÄEV Aroma bistroo peakokk Silver Saa ja kokagrupp KK23-PE2 soovitavad
viie vürtsi pardi carpaccio, endiiv, marineeritud shimejj, ponzu 4,00
lõhe filee, kollane peet, buerre blanc, mädarõigas 8,00
valge šokolaadi mousse, astelpaju, yuzu 4,00
NELJAPÄEV õpetaja Riina Laht ja kokagrupp KK23-PE1 soovitavad
kitsejuustu- peedisalat 4,00
röstitud pardifilee, punase veini kaste, apelsinikuskuss, kõrvits 8,00
minidessertide assortii (šokolaadi-bavaroise, vaarika-mousse, vaarikasorbett) 4,00
REEDETI GoodFood koolitusfirma omanik ja GMP Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu ja kokagrupp KK23-PE1 soovitavad
veiseröst tuunikalavahu ja friteeritud kappariga, pärlsibul, sinepivinegrett 4,00
talle sadul, hernekreem, mulgipudru-trühvel mustas leivas, punaveini-mündikaste, marineeritud tikrid 8,00
mannavaht õunakoogi ja jogurti-mündisorbeega 4,00
PAKKUMINE!
Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert) on hinnaks 14,00 €
Tallinna Teeninduskooli õpperestoran on avatud ajavahemikul
05.01-23.01.2026 teisipäevast reedeni kell 11.30 – 13.30 aadressil Majaka 2, Tallinn.
Laudade broneerimine T-R kell 11.30-13.30 telefonil 6053111 või kirjutage restoran@teeninduskool.ee
Broneeringu kohta tuleb kinnitus e-mailile.
Meeldivaid maitseelamusi!















