Teko õpperestorani menüü 16.10-03.11.2023 10€ – 12€
ESMASPÄEVITI SULETUD TEISIPÄEV õpetaja Diane Sarapuu- Kelder ja kokagrupp KK21-PV2 soovitavad Sous vide lõhe salatipadjal 3,00 € mooritud sealiha filotainas, punase veini kaste, juurselleripüree, pärlsibul, maapirn ja läätsed 6,00 € panna-cotta maasikakastmega 3,00 €...
Teko leivapäev
aatriumTule leivapäevale! Leib on olnud sajandeid tähtis osa meie kultuurist. Rukkileiva erilisele tähendusele eestlase hinges viitab vanasõna “Austa leiba, leib on vanem kui meie” ning selle tõttu on leib endale välja teeninud erilise tähtpäeva –...
Inspiratsiooni kolmapäev
Sellel õppeaastal toimuvad Teko kokavaldkonnas inspiratsiooni kolmapäevad. Igal korral räägivad oma lugu kaks koka/restorani/toitlustuse/kokapraktika/võistluste jms seotud inimest. KK23-KE ja KK23-KV õpilastel on tunniplaanis Isiklik professionaalne areng, neile on need kohtumised kohustuslikud. Kolmapäeval, 18. oktoobril...