Rahvusköögid – tasuta täienduskoolitus kokkadele
Rahvusköögina tuntakse reeglina rahva, riigi või piirkonna eripärast toidukultuuri, sealseid toiduvalmistamisviise ning retsepte, maitse- ja toorainete valikut. Rahvusköökide omapära tuleneb eelkõige kliimast, piirkondlikust toorainest ning ajaloolisest-kultuurilisest taustast, neid tuntakse maa või piirkonna järgi – prantsuse, vene, itaalia, gruusia või juudi jne köök. Avardunud reisimisvõimaluste kaudu koju kättetulev maailm annab võimaluse pakkuda rahvusköögist tõukunud toiduelamust ka siinsetele restoranikülastajatele. Tallinna Teeninduskool soovib anda meie restoranide kokkadele ülevaate erinevate maade rahvusköökidest ja ootab selleteemalisele koolitusele. Koolituse sihtrühmaks on vähemalt põhiharidusega ning olema madala või aegunud kvalifikatsiooniga töötav kokk toitlustusettevõttes. Koolitused on mõeldud täiskasvanutele, kes ei õpi kutseõppeasutuses, rakenduskõrgkoolis või ülikoolis tasemeõppes.Erialase hariduseta täiskasvanud, keskhariduseta täiskasvanud, aegunud oskustega elanikkond vanuses 50+. Koolitus toimub ajavahemikul 13.11-6.12.2018
Auditoorne töö
- Eesti rahvusköök ja selle kujunemine
- Eesti köögi toorained ja toiduvalmistamise põhitehnoloogiad
- Maailma rahvaste köögid: – Prantsuse, Itaalia, Vene, India, Hiina, Jaapani, Saksa jt
- Religiooni mõju toitumistavadele
Praktiline töö
- Eesti rahvusköögi tuntumate roogade valmistamine
- Maailma rahvaste tuntumate rahvusroogade valmistamine.