Teko raamatukogu on avatud ka suvel
Vihmane ja niruvõitu suvi sobib hästi inspiratsiooni hankimiseks. Teko raamatukokku on jõudnud uusi põnevaid kokandusteemalisi raamatuid, ootame uudistama.
Gastroniimiapiibel «Institut Paul Bocuse gastronomique»
Naomi Pomeroy ja Jamie Feldmar koostatud «Taste & technique»
Blaine Wetzel ja Joe Ray sulest mereteemast tõuke saanud «Sea and smoke»
Lisaks veel «Atelier Crenn», kohvisõprade käsiraamat The curious barista’s guide to coffee», keemiat ja gastronoomiat ühendav «Culinary reactions». Lugejaid ootavad «The professional chef», «Jahuvabad küpsetised», «Leivad ja leivahõrgutised», «Mich Turneri tordikool», «Torditeadus» ja «100 võikreemist lille».
Teko raamatukokku saabunud uudiskirjandusega saab tutvuda raamatukogu e-kataloogis.
Suvel on raamatukogu lugejatele avatud E-N 09.00-15.00. Raamatukogu puhkab 07.08-20.08.2017