Porgandiwrap
Dina Aarma, Pirje Pärimets. Retsept neljale.
PANNKOOGITAIGEN
- 2 dl jahu
- 1 klaas piima
- 4 muna
- 160 g porgandeid
- ürdisoola
- praadimiseks 1-2 spl võid ja toiduõli
TÄIDIS
- 50 g lehtsalatit
- 50 g toorjuustu või Merevaiku
- 50 g juustu
- 60 g punast paprikat
- (50 g viilutatud keedusinki)
Pannkoogid: porgand koorida ja riivida peene riiviga. Jahu segada ürdisoolaga kausis. Lisada juurde pool piimakogusest ja segada ühtlane taigen. Kloppida lahti munad ja segada taignasse. Lisada juurde ülejäänud piim, segada läbi ja lisada riivitud porgand. Taignal lasta seista pool tundi ja praadida ülepannikoogid. Vormida wrapid. Jahtunud pannkoogile määrida toorjuust, asetada peale lehtsalat, tükeldatud juust ja paprika, soovi korral singiviilud. Keerata rulli. Lõigata diagonaalselt pooleks ja serveerida.