Õnnepäev!

Kevade alguse päeval, ühtlasi ka rahvusvahelisel õnnepäeval, 20.03.2014. a algusega kl 18.30 korraldasid Teko kaks rühma kooli aatriumis piduliku õhtusöögi viiekümnele kliendile.

Toidud valmistas kokarühm KK11-PE ja teeninduse eest vastutas rühm HT12-KE. Neist viimane hoolitses kogu teeninduse poole eest, sh laudade eelkate jm saalikaunistus. Pidulik õhtusöök oli mõlema rühma kursustöö.

Õhtusöögi menüü koostas rühm KK11-PE. Kasutati peamiselt eestimaist toorainet. Menüüs oli kuus käiku:

  • starter ‒ suitsuseapekk-leivakrõpsuga;
  • 1. eelroog ‒ õrnsoola röstitud lõhe sidrunijogurti ja tomati-murulaugu vinegretiga;
  • 2. eelroog ‒ maksapsteet iseküpsetatud saia ja sibulamoosiga;
  • vahekäik ‒ rohelise õuna sorbee;
  • pearoog ‒ täidetud sealiharull glaseeritud köögiviljade, kartuligratääni ja Põltsamaa Kuldse veinikastmega;
  • dessert ‒ šokolaadikook sõstrakastme ja piparmündijäätisega.