E 22. aprill | |||
16.30- 21.00 | Pagar- kondiitri koolitus | B-014 | Õnne Tikerpalu |
17.00- 21.00 | Käsitööpasta koolitus | B-318 | Maria Rezev |
T 23. aprill | |||
16.30- 21.00 | Koka baaskoolitus | B-314 | Diane Sarapuu- Kelder |
17.00- 21.00 | Gluteenivaba keedutaigen | B-014 | Sigrit Keerd |
K 24. aprill | |||
14.30-17.45 | Koolikokkade koolitus | B-211 | Kristi Tiido |
16.30- 21.00 | Pagar- kondiitri koolitus eksam | B-014 | Kaspar Kütt |
N 25. aprill | |||
16.30- 21.00 | Koka baaskoolitus | B-314 | Pirje Pärimets
|
10.00- 15.30 | Cateringi koolitus Baltic restaurants | B-308 | Krista Luksepp |
R 26. aprill | |||
10.00- 15.00 | Cateringi koolitus Baltic Restaurants | B-317 | Kristi Tiido |