Täiendkoolituse tunniplaan
| E 10. november |
|
|
|
| 17.00- 17.45 |
Pagar- kondiitri koolitus |
B-122 |
Kaspar Kütt |
| 17.45- 21.00 |
Pagar- kondiitri koolitus |
B-014 |
Kaspar Kütt |
| 15.30-17.00 |
Toidujäätmete koolitus |
B-308 |
Diane Sarapuu- Kelder |
| 17.00- 20.30 |
Toidujäätmete koolitus |
B-317 |
Diane Sarapuu- Kelder |
| |
|
|
|
| T 11. november |
|
|
|
| 16.30-21.00 |
Koka baaskoolitus |
B-314 |
Diane Sarapuu- Kelder |
| 17.00- 21.00 |
Rullcroissantide koolitus |
B-014 |
Marika Sinkkonen |
| |
|
|
|
| K 12. november |
|
|
|
| 09.00- 16.30 |
Sotsiaalmeedia turundus |
B-215 |
Piret Ilver |
| 15.30- 20.15 |
Veganroogade koolitus |
B-314 |
Pirje Pärimets |
| 17.00- 21.00 |
Pagar- kondiitri koolitus |
B-014 |
Marika Sinkkonen |
| 17.00-21.20 |
Veinikastmete ja sous vide koolitus |
B- 317 |
Kristi Tiido |
| |
|
|
|
| N 13. november |
|
|
|
| 16.30-21.00 |
Koka baaskoolitus |
B-314 |
Pirje Pärimets |
| 17.00- 21.00 |
Gluteenivaba kringli koolitus |
B-014 |
Sigrit Keerd |