Täiendkoolituse tunniplaan

E 22. aprill       
16.30- 21.00  Pagar- kondiitri koolitus  B-014  Õnne Tikerpalu 
17.00- 21.00  Käsitööpasta koolitus  B-318  Maria Rezev 
       
T 23. aprill       
16.30- 21.00  Koka baaskoolitus  B-314  Diane Sarapuu- Kelder 
17.00- 21.00  Gluteenivaba keedutaigen  B-014  Sigrit Keerd 
       
K 24. aprill       
14.30-17.45  Koolikokkade koolitus  B-211  Kristi Tiido 
16.30- 21.00  Pagar- kondiitri koolitus eksam  B-014  Kaspar Kütt 
       
N 25. aprill       
16.30- 21.00  Koka baaskoolitus  B-314  Pirje Pärimets 

 

10.00- 15.30  Cateringi koolitus Baltic restaurants  B-308  Krista Luksepp 
       
R 26. aprill       
10.00- 15.00  Cateringi koolitus Baltic Restaurants  B-317  Kristi Tiido