Täiendkoolituse tunniplaan

E 27. oktoober       
17.00- 17.45  Pagar- kondiitri koolitus  B-132  Heikki Eskusson /Kaspar Kütt 
15.30-17.00  Toidujäätmete koolitus  B-308  Kristi Tiido 
17.00- 20.30  Toidujäätmete koolitus  B-317  Kristi Tiido 
       
T 28. oktoober       
16.30-21.00  Koka baaskoolitus  B-314  Diane Sarapuu- Kelder 
17.00- 21.00  Jaapani köögi koolitus  B-317  Eero- Olavi Kippa 
       
K 29. oktoober       
15.30-20.30  Videotöötluse koolitus (viimane)  A-214  Anu Uusmaa 
15.30- 20.15  Veganroogade koolitus  B-314  Pirje Pärimets 
16:50- 20:10  Tehisintellekti rakendamine   veebis  Tiina Kroll 
17.00-21.20  Veinikastmed ja sous vide   B- 317  Kristi Tiido 
17.00- 17.45  Pagar- kondiitri koolitus  B-122  Marika Sinkkonen 
17.45- 21.00  Pagar- kondiitri koolitus  B-014  Marika Sinkkonen 
       
N 30. oktoober       
09.00- 16.30  Sotsiaalmeedia turundus  B-215  Piret Ilver 
16.30-21.00  Koka baaskoolitus  B-314  Pirje Pärimets 
16:50- 20:10  Tehisintellekti rakendamine   veebis  Tiina Kroll