Arhiiv: Events

Teko õpperestorani menüü 28.02.-17.03.2023

restoran

Teko õpperestoran kutsub kolmel järgneval nädalal teisipäeviti ja kolmapäeviti kuni 17.03 maitsma uut menüüd. ESMASPÄEVITI SULETUD ​ TEISIPÄEVITI valmistavad restoran Mimosa peakokk Juhan Heinsalu ja kokagrupp KK20-PE1 › tomatine supp kahe kala rulliga 3...

Teko õpperestorani menüü 21.03-07.04.2023   

restoran

ESMASPÄEVITI SULETUD TEISIPÄEV – õpetaja Eero-Olavi Kippa  ja kokagrupp KK22-KE soovitavad riccota-spinatitortelliinid, sibulaleem ja austerservikud krõbe haugikook, homaari-hiidkreveti veloute- kaste, krõbe friikartul ja spargel vanilje panna cotta, rabarberisorbett ja rabarberisiirup KOLMAPÄEV – restoran Dominic ja Big Green Egg...

10€ – 12€

Teko õpperestorani menüü 16.10-03.11.2023 10€ – 12€

ESMASPÄEVITI SULETUD  TEISIPÄEV õpetaja  Diane Sarapuu- Kelder ja kokagrupp KK21-PV2 soovitavad Sous vide lõhe salatipadjal   3,00 € mooritud sealiha filotainas, punase veini kaste, juurselleripüree, pärlsibul, maapirn ja läätsed   6,00 € panna-cotta maasikakastmega   3,00 €...

Vahemere lõunavalik 31.10

Tallinna Teeninduskool

Eero Kippa ja teise kursuse kokkade õpperühm KK22 - PE1 pakuvad kõigile parimaid Vahemere maitseid. 31.10 ootame kõiki toiduelamust nautima B-maja 3. korruse aatriumisse.   Eelroad täidetud viinamarjalehe rull tzatziki kaste Arancini (riisi- veiseliha...

10€

Teko õpperestorani menüü 13.11-01.12.2023 10€ – 12€

restoran

ESMASPÄEVITI SULETUD  TEISIPÄEV õpetaja  Pirje Pärimets ja kokagrupp KK21-PE1 soovitavad baklažaanipelmeenid oliivide ja tomatiga, baklažaani-pähklikreem, tomatikonsomee    3,00 € Sichuani pipraga seasisefilee, sinepiseemne-veinikaste, kõrvits kolme moodi, lehkapsakrõps   6,00 € mustika-bavaroise, mustikakook, kaneelisiirup, mustikabesee   3,00 €...

Vahemere lõunavalik 1.12

restoran

Eero Kippa ja teise kursuse kokkade õpperühm KK22 - PE2 pakuvad kõigile parimaid Vahemere maitseid. 1.12 ootame kõiki toiduelamust nautima seekord meie õpperestorani. Eelroad Mündi ja balsamicoga maitsestatud kõrvitsasalat Kreeka fetajuustusalat Frititud Tuneesia tuunikalapirukad...

Teko õpperestorani menüü 08.01-26.01.2024

ESMASPÄEVITI SULETUD  TEISIPÄEV õpetaja Eero-Olavi Kippa  ja kokagrupp KK21-PV2 soovitavad kreemine juustusupp ja sibula-tart                                            ...

Teko õpperestorani menüü 05.02-25.02.2024

õpperestoran

ESMASPÄEVITI SULETUD  TEISIPÄEV restoran Mimosa peakokk Juhan Heinsalu  ja kokagrupp KK21-PE2 soovitavad peedileem kergelt suitsuse peeditartari, rebitud pardiliha ja kitsejuustu- hapukoorekreemiga, lisandiks sepik suitsupeedihummusega         3,50 € pikalt küpsetatud seapõsk juursellerivahu, kahe...