![Loading Events](https://www.teeninduskool.ee/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- This event has passed.
Inspiratsiooni kolmapäev 27.09.2023
27. sept. 2023 kell 15:45–17:15
![Pildil: Taigo Lepik KK23-KE õpetajate ja mentoritega](https://www.teeninduskool.ee/wp-content/uploads/2023/09/Kevad-sudames.-Teko-kulinaarne-teater-11.04.2023-esiplaanil-Taigo-Lepik.-jfif-002.jpeg)
Sellel õppeaastal toimuvad Teko kokavaldkonnas inspiratsiooni kolmapäevad. Igal korral räägivad oma lugu kaks koka/restorani/toitlustuse/kokapraktika/võistluste jms seotud inimest.
Kõigil Teko töötajatel ja õpilastel on samuti võimalus tulla neid lugusid kuulama.
Inspiratsiooni kolmapäevad toimuvad B215, kell 15:45-17:15, esimene kohtumine 27.09.2023.
Oma lugu tulevad jutustama Pille Hillep ja Taigo Lepik.
Pille Hillep õppis Tekos kokaks ja lõpetas edukalt õpingud 2023 juunis. Õpingute ajal käis ta Erasmus+ programmi raames praktikal Prantsusmaal (Pornichet, hotell Thalabaule) ning suvel praktiseeris Taanis (Kopenhaagen, restoran Geranium). Seda restorani peetakse maailma tipp 50-restorani hulka kuuluvaks, Geranium on üks esimesi Taani restorane, mis on saanud kolm Michelini tärni (peakokk Rasmus Kofoed).
Pille Hillepi Prantsusmaa praktika kohta saab lugeda ka Teko kodulehelt: https://www.teeninduskool.ee/?p=16849
Taigo Lepik on Vabariigi Presidendi Kantselei peakokk. Varasemad töökohad: Swissotel Tallinn, restoran Atlantis, Heycock Hotel.
Teda mõjutavad kokatöös: Eesti köök, põhjamaade köök, klassikaline Prantsuse köök, gurmee, kohalik tooraine, ninast sabani.
Taigo on Eesti Peakokkade Ühenduse (EPÜ) president aastast 2018 ning koka eriala kutsekomisjoni liige.
Pildil: Pille Hillep KK22-KE koos õpetajate ja mentoritega.
Järgmised kokkade inspiratsiooni kolmapäevad: 18.10.2023, 08.11.2023, 24.01.2024, 21.02.2024, 13.03.2024