Oskuste Öö superkokkade meistriklassid

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oskuste Öö superkokkade meistriklassid

19. mai kell 17:0021:00

15€

Oskuste ÖÖ toimub Euroopa kutseoskuste nädala raames 19. mail 2022. Tallinna Teeninduskool kutsub sel õhtul erinevatesse töötubadesse.

  • Kell 17.00 õppeköögis B314 Hiro Takeda (restoran Lee) meistriklass Jaapani köögist
    Together we will learn how to make pan fried gyoza, a pork dumpling served with a sour and umami sauce before moving on the chirashizushi, a type of sushi very different from the rolls and nigiri that you often find in restaurants. Growing up in Vancouver, Canada to Japanese parents, Hiro Takeda of Lee Restoran would love to introduce you to some of the food he grew up eating. Though Japanese cuisine is renowned for its mystique and precision, through our class, we can learn that the philosophy of this style of food can enter the Estonian household in exciting and fun ways!
    Korraga mahub kokkama kuni 14 osalejat, osalustasu täiskasvanule 15 €, õpilasele 10 €. Jõua Hiro töötuppa kirjutades vastuvott@teeninduskool.ee
  • Kell 17.00 õppeköögis B216
    Roman Zaštšrerinski (restoranid Moon, Kolm Sibulat) meistriklass
    Roman on üks sügisel alustava noorte kokkade superkursuse mentoritest ja tema töötoas valmivad lõhe tartar marineeritud ingveriga, peterselli veganaioli, pošeeritud muna ja riisipaberi krõpsud.
    Korraga mahub kokkama kuni 14 osalejat, osalustasu täiskasvanule 15 €, õpilasele 10 €. Kinnita osalus Romani töötoas kirjutades vastuvott@teeninduskool.ee

  • Kell 19.00 toimub õppeköögis B317 Radisson Blu Hotel Olümpia Tallinn peakoka Andres Rahula meistriklass, kus valmistatakse igal juhul ja alati õnnestuvat šokolaadifondanti , vaniljekasteme ja moonikrõbuskiga. Korraga mahub kokkama kuni 14 osalejat, osalustasu täiskasvanule 15 €, õpilasele 10 €. Magus meistriklass ootab kirjutades vastuvott@teeninduskool.ee

  • Kell 19.00 juhendab Reatoni peakokk Edgars Jaunzems õppeköögis B221 kalmaariroogade valmistamist. Valmistatakse kalmaari kombitsaid, Patagoonia kalmaare ja kalmaarifileed. Edgars oli sel aastal oli ta üks  Läti võistkonna Bocuse d’or treeneritest. Korraga mahub kokkama kuni 15 osalejat, osalustasu täiskasvanule 15 €, õpilasele 10 €. Oma osalemissoovist anna märku vastuvott@teeninduskool.ee

Details

Date:
19. mai
Time:
17:00–21:00
Cost:
15€
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

õppeköögid

Organizer

Tallinna Teeninduskool