 
Teko õpperestorani menüü 10.11-28.11.2025

ESMASPÄEVITI SULETUD
TEISIPÄEV õpetaja Diane Sarapuu-Kelder ja kokagrupp KK23-PV2 soovitavad
kolme juustu trio tomatitega (mozarella, mascarpone, parmesan),
tšilli-ürdikaste 4,00
sous-vide pardifilee, pastinaagipüree, grillitud pirnid, kirsi-veinikaste 8,00
kõrvitsakook, mango-passionipüree, vanilli-ingverijäätis 4,00
KOLMAPÄEV õpetaja Sofia Vakulich ja kokagrupp KK23-PV1 soovitavad
veiseliha carpaccio 4,00
risoto kammkarpidega 8,00
A la tiramisu tart 4,00
NELJAPÄEV Teko vilistlane aastast 2018 Märten Kadu ja kokagrupp KK23-PV1 soovitavad
kitsejuustu torttelliini selges seenepuljongis 4,00
paneeritud ja searasvas praetud vasikaliha, küpsetatud koos parmesani,
toorsingi, kirsstomati ja rukolaga 8,00
vanilje panna cotta, viigimarja tartari, oliiviõliga 4,00
REEDETI RIVA restorani peakokk Erik Prosvirin ja kokagrupp KK23-PV2 soovitavad
arancini krevettidega, Aasia pipra mayo, tomati-tšillikaste 4,00
kõrvitsaravioolid, porgandikreem, pardi südame confit 8,00
tiramisu della Nonna 4,00
PAKKUMINE!
Ostes päevamenüü (eelroog-pearoog-dessert) on hinnaks 14,00 €
Tallinna Teeninduskooli õpperestoran on avatud ajavahemikul
10.11 -28.11.2025 teisipäevast reedeni kell 11.30 – 13.30 aadressil Majaka 2, Tallinn.
NB! Suletud 21.novembril!
Laudade broneerimine T-R kell 11.30-13.30 telefonil 6053111 või kirjutage restoran@teeninduskool.ee
Broneeringu kohta tuleb kinnitus e-mailile.
Meeldivaid maitseelamusi!
Details
- Start:
- 10. nov.
- End:
- 28. nov.
- Event Tags:
- kolmas menüü, õpperestorani menüü
Venue
- restoran
Organizer
- Tallinna Teeninduskool















