Events

All Day

Teko õpperestorani menüü 6.05-24.05.2024

õpperestoran

ESMASPÄEVITI SULETUD  TEISIPÄEV restorani Mimosa peakokk  Juhan Heinsalu  ja kokagrupp KK22-PE2 soovitavad pardilihalõigud tuunikalakastmega        3,50 kohafilee, rohelise sibula-kartulipüree roheliste köögiviljade ja sinimerekarbikastmega       6,00 Crème brûlée mandlibeseeküpsisega       3,50 KOLMAPÄEV õpetaja...

Teko õppespaa

Teko õppespaa on sel nädal avatud  järgmistel kuupäevadel: Esmaspäev 06.05 kell   10.00 - 18.00 Kolmapäev 08.05 kell 10.00 - 18.00 Neljapäev 9.05 kell  09.00 - 17.00   Teid teenindavad spaateenidajad Broneeringusüsteemis on veel vabu...