Restorani menüü 1.-18.02
Veebruar toob Tallinna Teeninduskooli uue kolmiknädala menüü.
TEISIPÄEVAD koos õpetaja Ljudmila Zahharova ja kokagrupp KK19-PV1-ga
- selleripüreesupp õunapüreega 3 €
 - praetud maisikana, seenerisoto, porgandikreem, koore-juustukaste 6 €
 - Pavlova dessert, pistaatsiakreem, vaarikakaste 3 €
 
KOLMAPÄEVAD õpetaja Eero-Olavi Kippa ja kokagrupp KK19-PV1-ga
- hiidkrevetikook, tomatisalsa, koriandriõli ja avokaado-toorjuustukreem 3 €
 - osso-bucco Milanese, safranirisoto ja gremolata 6 €
 - Tonka oa panna cotta marineeritud mango ja vaarikasorbett 3 €
 
NELJAPÄEVAD õpetaja Natalja Bondareva ja kokagrupp KK19-PV2-ga
- vürtsikashapu Tai supp mereandidega 3 €
 - küpsetatud valge kala filee kartuligratääni ja koorese lillkapsaga 6 €
 - mille-feuille keedukreemi ja marjadega 3 €
 
Nädala võtavad kokku REEDED koos õpetaja Irina Horošihh ja kokagrupp KK19-PV2-ga
- soe baklažaani-fetasalat, juustukrõps 3 €
 - pardifilee, maisipüree, mandelkartul, köögiviljavokk, veinikaste 6 €
 - ingveri-sidrunitart, jäätis 3 €
 
Ostes kõik kolm käiku on hinnaks 10 €
T-R kell 11.30-14:00.
Helista ja broneeri laud telefonil 6053111 T-R kell 11-14. Restorani pääseb COVID-tõendiga.
          
        













