Lõppes Zero Waste Chefs EU projekt

Lõppenud on “Zero Waste Chefs EU, ettepanek tuleviku köökidele” projekt mille raames valmis juhendmaterjal Zero Waste köögi filosoofia edendamiseks Euroopa kutsekoolides ja köökides.

Erasmus+ programmi projekti raames oleme koos IES Isidor Macabich Ibizal (Hispaania) ja Ibiza Formentera säilitamise fond (IbizaPreservation, Hispaania) välja töötanud õppevahendi, mis on inspireeritud jäätmeteta toiduvalmistamisest ning suunatud eelkõige Euroopa toitlustussektori kutsekoolidele ja toitlustussektorile.  

Loodud õppematerjal ühendab endas nii teoreetilist kui ka praktilist sisumaterjali, mille eesmärgiks on suunata klassiruumis ja köökides toimuv õppetöö jätkusuutlikumaks, loovamaks ning keskkonnasõbralikumaks. Eesmärk on koolitada tulevasi põlvkondi toorainet enam austama ja vähem raiskama. 

Materjal on kättesaadav, eesti, inglise, hispaania ja katalaani keeles – zerowastechefs.eu. 

Meie kooli tegevuste kokkuvõtte leiate siit – https://www.youtube.com/watch?v=2upANGp44n4&list=PL9dS_9esSUmcm6d0czPBa7K_9gnwND0Dx&index=3  

 

Kõikide partnerite videomaterjalid on eesti keeles vaadatavad siin – https://www.youtube.com/playlist?list=PL9dS_9esSUmcm6d0czPBa7K_9gnwND0Dx  

Zero Waste Chefs EU projekt on rahastatud Euroopa Liidu Erasmus+ programmi raames. Lisateavet projekti kohta leiate veebilehelt www.zerowastechefs.eu , Tallinna Teeninduskooli veebilehelt ja avatud Facebooki rühmast https://www.facebook.com/groups/zerowastechefseu, kus saate liituda kogukonnaga, mis edendab ja jagab jäätmeteta köögi filosoofiat.