Ellen Lesseli pagarikool

Jaanuarist aprillini toimuvad Teko pagariõpetaja Ellen Lesseli kahepäevased pagariteemalised lühikoolitused.

Koolituse maht: 10 akadeemilist tundi / kord
Koolitaja: Ellen Lessel
Osavõtutasu: 49 € koolituskorra kohta
Registreeru koolitustele siin

Toimumisajad ja teemad:

  1. 24.-25.01.2017 kell 16.30-20.30 pärmitaigen, kihiline pärmitaigen
    Läbi tehakse plaadipirukad, rullsaiad, kuklid, pirukad, erinevate täidistega, võiroos, lehesai, tähesai, kookosesai.
  2. 07.-08.02.2017 kell 16.30-20.30 muretaigen, võibiskviittaigen
    Küpsised, keeksid, plaadikoogid, liivariba, liiva-kaneeli küpsis, soolapulk, sotšnik, quiche Lorraine, liiva-keedukreemikook, kohupiimakook, viinisai puuviljadega.
  3. 21.-22.02.2017 kell 16.30-20.30, biskviittaigen, keedutaigen
    Klassikalised puistetega tordid (nt trühvlitort), moorapea, rullbiskviitkoogid, kohupiimataskud, ekleerid, profitroolid.
  4. 07.-08.03.2017 kell 16.30-20.30, beseetaigen, makroonid
    Pavlova kook, beseerull vaarikatega, tort „Võlu“, pähklibesee, makroonid erinevate täidistega.
  5. 21.-22.03.2017 kell 16.30-20.30, glasuuritud koogid, tassikoogid
    Linnupiim, koogid ganachega, šokolaadi braunis, tassikoogid.
  6. 04.-05.04.2017 kell 16.30-20.30, pärmilehttaigen, lehttaigen
    Croissant juustuga või singiga, seemnelips, kilu-muna pirukas, viineripirukas, singi-juustustruudel, kapsapirukas, porgandipirukas, kreemiga lehttaigna torukesed.
  7. 18.-19.04.2017 kell 16.30-20.30, käsitöökommid
    Trühvlite valmistamine, šokolaadikommid erinevate täidistega.
  8. 25.-26.04.2017 kell 16.30-20.30, kringlid, stritslid, struudlid
    Magusad ja soolased kringlid, stritslid, struudlid.