Eritoetuste taotlemine

Eritoetuste taotlemine toimub 3-9.11.2025 õppeinfosüsteemis Tahvel. Eritoetust saavad taotleda kõik õppijad, kui taotlusele on lisatud vajalikud dokumendid ja kui õppijale pole sel poolaastal juba eritoetust määratud. Eritoetuse taotlemisel saab abi tugikeskusest (A-108, tel 6 053 103). Kui sel poolaastal on...

Tule õpi spaateenindajaks

Tallinna Teeninduskoolis on alanud vastuvõtt erialale spaateenindaja! Tule õpi spaateenindajaks! Tule loo ilu ja hoolitsust ning professionaalset klienditeenindust! Kutseõpe põhihariduse baasil, 4.tase, õpe 1,5 aastat Õppija vanus peab olema vähemalt 18 aastat Praktilised kogemused...

Tule õpi magustoidukokaks

  Tallinna Teeninduskoolis on alanud vastuvõtt erialale magustoidukokk! Tule õpi magustoidukokaks! Tule ja saa teadmisi ning oskusi restoraniköögi magustoitude valmistamise maailmast! Kutseõpe keskhariduse baasil, 5.tase, jätkuõpe 0,5 aastat Vajalik eelnev erialane haridus Praktilised kogemused ja...

Teko ületas eelmise aasta pikima võileiva rekordi!

Täna 16.oktoobril tähistas Teko koolipere rahvusvahelist leivapäeva, mis oli meeleolukas ja suurejooneline sündmus. Sel aastal osales Teko leivapäeval 60 võistkonda ja ületasime eelmise aasta võileiva rekordi. Uueks võileiva rekordiks mõõdeti 62 meetrit! Kooliperel oli...

Teko Leivapäev 2025

Teko Leivapäev 2025 80 meetrit maitset ja ajalugu! 16. oktoobril tähistame Teko traditsioonilist leivapäeva, aga sel aastal teeme seda erilisemalt kui kunagi varem. Meie kool tähistab sel õppeaastal 80. tegutsemisaastat  ja pühendame leivapäeval valmiva...

Spaateenindaja õppesessioonid 2025/2026

Spaateenindaja eriala õppesessioonid 2025/2026: 03.11 – 07.11.2025 24.11 – 28.11.2025 15.12 – 19.12.2025 12.01 – 16.01.2026 02.02 – 06.02.2026 16.02 – 20.02.2026 09.03 – 13.03.2026 30.03 – 03.04.2026 20.04 – 24.04.2026 08.06 – 12.06.2026...

Teko õpperestorani menüü 13.10-31.10.2025

ESMASPÄEVITI SULETUD  TEISIPÄEV õpetaja Riina Laht kokagrupp KK23-PE1 soovitavad: seene-köögivilja- tortellini koorekastmes     4,00 hautatud veisepõsk, punase veini kaste, nuikapsa-kartulipüree, küpsetatud juurviljad, sibulamoos      8,00 Õuna-tiramisu            4,00 KOLMAPÄEV restoran Mimosa  peakokk  Juhan Heinsalu...

Magustoidukoka õppesessioonid 2025/2026

Magustoidukoka PC26-KE õppesessioonid 2025 toimuvad esmaspäeviti-teisipäeviti üle nädala kell 15.40-21.00 järgmiselt: 10.11-11.11.2025 24.11-25.11.2025 08.12-09.12.2025 05.01-06.01.2026 19.01-20.01.2026 09.02-10.02.2026 23.02.2026 09.03-10.03.2026 23.03-24.03.2026 06.04-07.04.2026 20.04-21.04.2026 11.05-12.05.2026