- Digitaalsete köögiseadmete praktiline koolitus
- Gluteenivaba käsitööpasta
- Gluteenivaba kringli valmistamine
- Gluteenivabade saiakeste valmistamine
- Hiina köök
- India köök
- Itaalia köök
- Kalakoolituste sari
- Kalkulatsioon digivahendite abil koka erialases töös
- Käsitööpasta
- Koka baaskoolitus
- Koka erialaste digipädevuste arendamise koolitus
- Lihakoolituste sari
- Makroonide valmistamine
- Mehhiko köök
- Menüü koostamine ja kalkulatsioon toitlustusettevõttes
- Pagar-kondiitri baaskoolitus
- Pagar-kondiitri jätkukoolitus
- Pagar-kondiitri koolitus
- Põhikastmed
- Rukki-ja rukki-nisuleibade valmistamine
- Tai köök
- Täienduskoolitus – Abikoka koolitus
- Tartlettide valmistamise veebikoolitus
- Toidukao vähendamine
- Veganijuustud
- Videotöötlus ja kujundamine vabavaraliste programmidega
- Vietnami köök
- Digitaalsete köögiseadmete praktiline koolitus
- Digitaalsete köögiseadmete praktiline koolitus
- Õppekava- Gluteenivaba käsitööpasta
- Gluteenivaba kringli valmistamine
- Gluteenivabade saiakeste valmistamine
- Hiina köök
- India köök
- Itaalia köök
- Kalakoolituste sari
- Kalkulatsioon digivahendite abil koka erialases töös
- Käsitööpasta_
- Koka erialaste digipädevuste arendamise koolitus
- Lihakoolituste sari
- Õppekava- Makroonide valmistamine
- Mehhiko köök
- Menüü koostamine ja kalkulatsioon toitlustusettevõttes
- Pagar-kondiitri baaskoolitus
- Pagar-kondiitri jätkukoolitus
- Pagar-kondiitri koolitus
- Põhikastmed
- Rukki-ja rukki-nisuleibade valmistamine
- Tai köök
- Täienduskoolitus – Abikoka koolitus
- Tartlettide valmistamise veebikoolitus
- Toidukao vähendamine
- Veganijuustud
- Videotöötlus ja kujundamine vabavaraliste programmidega
- Vietnami köök