Teko restorani menüü 9.-27.01
restoranESMASPÄEVITI SULETUD TEISIPÄEVITI soovitavad õpetaja Kristi Tiido ja kokagrupp KK20-PE1 sinimerekarbid Moules Marinières 3 € täidetud vutt, röstitud köögiviljad, mürklikaste 6 € brüleekreem, astelpajusorbett, šokolaadimuld 3 € KOLMAPÄEVITI soovitavad õpetaja Merit Martin ja kokagrupp...
Metsikute maitsetega õhturestoran Eero Kippa menüüga
restoranTallinna Teeninduskooli õpperestoran ootab 27. jaanuaril õhtusöögile, mille menüü on kokku pannud peakokk ja kokaõpetaja Eero Kippa. Toidud valmistavad ja teenindavad kolmanda kursuse kokaõpilased. Menüüs: Tervitus: krõbe tartlett ahjupeedi hummusega Eelroog: graavi siig ja...